5/20/2010

Perfect Formula, van humeur-ring tot humeur-nagellak

Vroeger had iedereen er wel eentje, een humeur-ring (ook wel stemmingsring genoemd), die rood werd als je zogenaamd boos was en hij werd blauw met de gedachte dat je goede zin had. Maar nu even geen ringen, maar nagellak!

De geheime formule zorgt er afhankelijk van je lichaamswarmte voor dat de lak van diepe, koele kleuren naar heldere, warme kleuren verandert. Je lichaamstemperatuur daalt wanneer je ontspannen of gelukkig bent en stijgt wanneer je enthousiast, nerveus of boos bent. Los van je humeur speelt je omgeving ook een grote rol bij het veranderen van de kleur. Je ziet duidelijk effect als je een warme kop koffie in je hand hebt of een frisse duik in het zwembad neemt. Niet iedereen kan de kleurverandering waarderen, aangezien je niet van te voren kunt weten welke kleur nagellak je draagt.
Alle lakjes bevatten keratine en calcium om de nagels te versterken. Daarnaast bevat de nagellak een hoog percentage aan natuurlijke stoffen die ervoor zorgen dat de lak dikker is, snel droogt en sterk blijft.
(bron: Girlscene)

De collectie is over een maand te koop via de site, www.perfectformulas.com, en hetgeen dat ik geweldig vind, is dat er geen verzendkosten aan vast zitten! Je kunt de lak betalen met PayPal en creditcard. De prijs zal wel nog aan de hoge kant liggen, maar ik denk dat het de moeite waar is. Zo'n potje wil ik wel, over een maand!

1 opmerking:

Related Posts with Thumbnails